27 d'abril de 2024

El barri de Dalt Vila de Manlleu enceta les festes amb música i una performance

El diumenge tindrà lloc una de les novetats, la cursa popular Corrercarrers

El Ter 4 d'octubre de 2008 a les 12:56
La performance 'Elemental' va omplir els jardins de Can Puget
El pregó, una botifarrada, la performance del grup Migdiada sota el títol ‘Elemental’ i els concerts de Miyagui i Les Tietes Queques van donar el tret de sortida a les festes del barri de Dalt Vila de Manlleu aquest divendres al vespre.

Tot i que dijous es va fer un primer acte per engalanar la Plaça de Dalt Vila, és al llarg d’aquest cap de setmana quan es concentren les activitats. Ahir, tot i el fred, la plaça de Dalt Vila es va omplir de públic per veure els concerts. També es van omplir els jardins de Can Puget on el grup Migdiada va oferir l’espectacle ‘Elemental’.

L’activitat continua avui dissabte. Aquesta tarda s’inaugura una mostra de fotografies del barri. Les activitats per aquesta tarda es complementaran amb tallers pels més petits, el segon intercanvi de roba de segona mà o tallers de danses africanes. Al vespre serà el torn per una sardinada popular i havaneres amb el grup Marinada. La nit d’aquest dissabte es tancarà amb la dicomòbil de Dj Ras.

El diumenge tindrà lloc una de les novetats, la cursa popular Corrercarrers. Una competició per parelles mixtes i de relleus per tot el barri. A la tarda també es farà l’elecció de l’hereu i la pubilla. Abans al matí, hi haurà una xocolatada popular, jocs per als més petits a càrrec de Quiràlia, la segona edició del concurs de postres i una arrossada popular.

La primera activitat va ser el pregó

La música li va posar Miyagui i Les Tietes Queques

Etiquetes:
Cultura