24 d'abril de 2024

Una xaranga i un berenar clouen la temporada a l'Embarcador del Ter Manlleu

La part més positiva ha estat la incorporació d’activitats dinamitzades per part del Grup de Defensa del Ter

El Ter 6 de setembre de 2013 a les 13:23
Una imatge promocional de l'Embarcador del Ter de Manlleu. Foto: GDT
Aquest diumenge 8 de setembre tindrà lloc a l'Embarcador del Ter de Manlleu (al passeig del Ter), la cloenda de la temporada de l'Embarcador 2013, que va iniciar-se el 18 de maig. Amb aquest gest, un acte d’animació, es pretén "arrossegar la gent fins a l’Embarcador".

Es preveu començar a 2/4 de 7 de la tarda a la plaça Fra Bernadí que els acompanyarà la Xaranga fent cercavila fins a l’Embarcador. La part més negativa i incontrolable d’aquesta edició ha estat "el clima, ja que moltes tardes i vespres ha fet fred o ha plogut".

D’altra banda, la part més positiva ha estat la incorporació d’activitats dinamitzades per part del Grup de Defensa del Ter els divendres i dissabtes a la tarda. Aquestes activitats intenten fer pinzellades de diversos temes que poden influir el riu en positiu o en negatiu i es treballa de forma lúdica. Són familiars, algunes més infantils i altres per tots els públics. Trini Molist, integrant del GDT, ha valorat que aquestes novetats de l'edició han funcionat perfectament.

Un any més, al bar gestionat pel GDT s’ha pogut gaudir de les amanides i torrades amb embotits, de la carn a la brasa i del servei de bar, tot "amb la filosofia del GDT, sempre apostant pels productes ecològics i de proximitat", segons Trini Molist. L’èxit per excel·lència s’ha aconseguit amb les Llunes del Ter, la programació cultural, tot i que també han quedat afectades per les precipitacions estivals.
Etiquetes: