25 d'abril de 2024

Engega la nova temporada de Ràdio Manlleu

En l’àrea esportiva, s’hi afegeix 107 KM, un programa especialitzat en muntanya i en ‘running’

El Ter 14 de setembre de 2013 a les 13:42
La graella de programació compta amb algunes novetats
Ràdio Manlleu ha encetat aquesta setmana la temporada amb diverses novetats a la graella, que continua mantenint una quinzena llarga de programes, els serveis informatius propis i la radiofórmula musical que combina les novetats amb els grans èxits, especialment a partir de la dècada dels 90.

Es mantenen grans clàssics com el Nostra Dansa, el Come Together el Rincón del Cante o la retransmissió de l’AEC Manlleu. Es consoliden propostes com ara L’avió de paper, Els manatís a terra, que avancen l’horari i també continuen noves apostes com el No estem tan malament, que també ha tingut una edició d’estiu. Els dilluns a la nit s’estrenarà el programa L’hora del Llop, amb Pol Robles i Marc i Jordi Tañà. El mateix Pol Robles ha parlat del contingut del programa.

En l’àrea esportiva, s’hi afegeix 107 KM, un programa especialitzat en muntanya i en ‘running’ amb un equip encapçalat per Anna Traveria i Arnau Mundet. A més, seguirà l’emblemàtic programa Què t’hi jugues?.

Els diumenges al migdia s’emetrà el nou programa sobre el món de cinema Torna-la a tocar, Sam, encapçalat per Ramon Muns, Marc Orra i Marc Casanova. La graella de Ràdio Manlleu l’acaben de configurar programes com el Progressem adequadament i el Make Party.

En l’àrea esportiva, seguirà l’emblemàtic programa Què t’hi jugues?

Es consoliden propostes com ara L’avió de paper, Els manatís a terra, que avancen l’horari

Etiquetes: