25 d'abril de 2024

El Manlleu guanya merescudament al Banyoles amb gols de Planagumà i Dot

El Manlleu demostra la seva força ofensiva però necessita aprofitar les ocasions que genera amb els córners

El Ter 5 d'octubre de 2008 a les 20:27
Imatge d'arxiu de l'AEC Manlleu
L'Agrupació Esportiva i Cultural Manlleu ha recuperat la confiança de jugar a casa després de vèncer el Club Deportiu Banyoles per 2 gols a 1, amb gols de Planagumà i Dot, en un partit que ha merescut guanyar.

Tot i avançar-se al marcador al minut 38 amb un gran gol de Planagumà, els de Francesc Cargol han patit més del compte quan el Banyoles ha empatat el partit al minut 70 i ha obligat al Manlleu a marcar un altre gol, que s'ha fet esperar fins al minut 81, quan Jordi Dot ha aprofitat un refús a l'àrea per donar la victòria a l'equip manlleuenc.

El partit ha començat amb un joc vistós per part dels dos equips, però sense ocasions clares. El Manlleu ha demostrat que anava a pel partit, ja que la primera jugada de perill ha arribat al minut 10 amb un xut de Francolí que Gerard, el porter del Banyoles, ha enviat a córner. Aquest refús donava a Manlleu el quart córner en només deu minuts de joc, fet que ha significat alhora, la gran força ofensiva que demostra el Manlleu i la necessitat que ha tingut al llarg dels darrers partits d'aprofitar millor les jugades originades a la cantonada.

La segona jugada de perill del partit ha arribat al minut 38 i ha significar el primer gol del Manlleu. Després de marxar de dos jugadors, Francolí ha centrat amb força una pilota que Planagumà s'ha encarregat d'enviar al fons de la xarxa amb un gran toc d'esperó. Només escassos segons després, Planagumà ha volgut continuar amb la seva demostració de qualitat però una sortida de Gerard ha evitat que el davanter del Manlleu es fes amb la pilota i marqués el segon gol del partit abans que xiulès l'àrbitre el final de la primera part.

La força del Manlleu ha baixat en tornar del descans i el partit ha baixat bastant la intensitat de joc, fet que ha aprofitat el Banyoles per començar a crear més perill, tot i que sense gairebé inquietar als locals. Malgrat tot, en una d'aquestes jugades aparentment inofensives, al minut 70, el Banyoles ha tret esplèndidament un córner i Coro ha fet l'empat amb un cop de cap davant el qual Coca no ha pogut fer res. El partit es començava a complicar pel Manlleu, que ha tornat a reaccionar i ha portat tot el perill cap a la porteria que defensava l'equip banyolí.

Planagumà seguia avisant amb cops de cap que sortien a fora per molt poc i Dot es reivindicava pujant a rematar els córners. En un córner al minut 81 ha arribat el segon gol del Manlleu. Remo s'ha trobat amb la pilota i no ha dubtat en fer un xut potent. El xut ha tocat en un jugador rival i el refús ha deixat una pilota morta que Dot, caient al terra, ha convertit en gol. Després del gol el Banyoles no ha reaccionat, i Comas, Remo i Baruc han estat protagonistes d'algunes ocasions que no han acabat en gol i han deixat el marcador en el resultat final de 2 gols a 1 a favor del Manlleu.

Amb aquesta victòria, l'Agrupació Esportiva i Cultural Manlleu suma deu punts i es col·loca novè a la classificació, consolidant-se entre els equips de mitja taula.

Resultats i classificació de Tercera Divisió

Etiquetes:
Esports