26 d'abril de 2024

El Casal Boira Baixa de Manlleu impulsa la primera Festa del Verro i la Birra

El regidor Josep Maria Anglada explica que a les entitats se'ls van oferir "alternatives" i que "se'n seguirà parlant"

El Ter 19 de setembre de 2013 a les 18:40
Un fragment del cartell
Manlleu es prepara per la Festa del Porc i la Cervesa, que arrencarà de manera innovadora. Coincidint-hi, aquest proper divendres 20 de setembre tindrà lloc al Casal Popular Boira Baixa la nova Festa del Verro i la Birra.

Els seus impulsors diuen que "es tracta d’una activitat alternativa", ja que segons l’entitat "ha canviat el criteri de l’Ajuntament de Manlleu" i no se’ls ha autoritzat "a tenir una carpa a la plaça Fra Bernadí, com havíem fet els darrers 7 anys". Aleix Rifà, integrant del Casal, ha dit que "el que fem de cap manera és un boicot i no estem contra res, però si que ens agradaria que l’any que ve s’ho repensin.

El regidor de Promoció Econòmica, Josep Maria Anglada, diu que la idea és apostar per un perfil "més professional" i que "es va oferir a les entitats" (enguany eren el Casal, la Penya Flamenca i Rock House) "un espai a Can Puget". Anglada es mostra molt predisposat "a seguir amb les converses" i admet que l’any que ve des de l’Ajuntament estan "oberts a reconsiderar-ho".

La Festa del Verro i la Birra començarà divendres a les 8 amb un tast de cerveses artesanes "Boira Baixa", elaborades per dos socis del Casal, Albert Sánchez i Jordi Vilaseca. Serà un tast gratuït "però limitat". A les 9 es preveu una botifarrada popular i assortit de cerveses. A les 10 el programa de Ràdio Manlleu Music Vastard hi posarà l’animació. Totes les activitats tindran lloc al Casal Popular Boira Baixa de Manlleu, al carrer Rossell, 16.
Etiquetes: