25 d'abril de 2024

Un detingut a Prats de Lluçanès per un robatori amb intimidació en un estanc d'Olost

El detingut, que té antecedents, ha quedat en llibertat amb càrrecs

El Ter 24 de setembre de 2013 a les 19:06
Agents dels Mossos d’Esquadra de la comissaria de Vic, gràcies la col·laboració d’ agents de la comissaria de Manresa van detenir el 19 de setembre un jove, de 19 anys i veí de Prats de Lluçanès, com a presumpte autor d’un robatori amb violència i intimidació. La detenció és el resultat d’una investigació oberta el passat dimarts arran un robatori amb intimidació en un estanc d’Olost.

Cap a les vuit del vespre, un jove va entrar a l’establiment i va intimidar a la propietària amb una arma de foc curta. L’atracador, en veure que la propietària s’encarava amb ell i oferia resistència, va decidir sostreure un telèfon mòbil del mostrador i fugir precipitadament amb un vehicle. Arran aquests fets, els agents de la Unitat d’Investigació de Vic van iniciar una investigació per tal d’esbrinar l’autoria del robatori.

La investigació va concloure el passat 18 de setembre amb la localització del vehicle al carrer Pompeu Fabra de Manresa per agents de la Comissaria de Manresa i a posteriori la detenció del presumpte autor al seu domicili de Prats de Lluçanès. De la investigació es desprèn que el detingut va demanar un vehicle a un conegut seu per tal de desplaçar-se fins a Olost i cometre l’atracament. A l’interior d’aquest vehicle es va intervenir un revòlver, amb el que presumptament va cometre el robatori, i dos passamuntanyes.

El detingut, que té antecedents, va passar a disposició del jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia de Vic, el qual va decretar la llibertat en càrrecs.
Etiquetes:
Sostenibilitat