23 d'abril de 2024

Quopiam inaugura les noves instal·lacions i amplia el nombre de treballadors

Aquests canvis han estat possibles gràcies a la inversió que ha fet Ona Capital a Quopiam

El Ter 25 de setembre de 2013 a les 12:43
Les noves instal·lacions de Quopiam estan situades a la Via Ausetània número 11 de Manlleu
Malgrat la crisi econòmica que pateix el país, hi ha empreses que troben la oportunitat de poder créixer. És el cas de l'empresa manlleuenca Quopiam informàtica que aquest dimarts ha inaugurat la nova seu a la Via Ausetània número 11 i ha incorporat tres treballadors al seu equip.

Les noves instal·lacions de "Quopiam informàtica":http://www.quopiam.com/ són més espaioses, amb sales de reunions adequades i que "els donen una visió d'empresa que fins ara no tenien". Abans estaven ubicats a un garatge al carrer Osona.

Quopiam va néixer el 2007 i està especialitzada en la instal·lació de sistemes informàtics i en la virtualització de servidors (cloud computing). El seu objectiu és convertir-se en un referent dins el sector i oferir un servei diferenciat respecte les grans consultores tecnològiques. Compta amb una desena de treballadors i ha incorporat recentment un servei d’implementació de clouds privats amb un innovador sistema de pagament per ús que el fa molt assequible. Segons el seu soci fundador, Joan Paré, "aquest sistema permet a les empreses disposar d'infraestructures i funcionalitats molt professionals al cost de pagament per usuari sense haver de fer inversions i això suposa un gran avantatge".

Aquests canvis han estat possibles gràcies a la inversió que ha fet "Ona Capital":http://www.onacapital.com/ a Quopiam, i que a més, l'ha inclòs dins la seva cartera d'empreses participades. Ona Capital, creada a Manlleu el 2006, es defineix com "l‘única societat de capital risc de fora de Barcelona" i participada per "empresaris d‘èxit", com Joan i Josep Font, del grup Bon Preu, o la família Carandell, fundadors de Benito Urban.

Per Ona Capital la incorporació de Quopiam suposa, tal com explica un dels seus directius Mateu Homs, "una aposta per les noves tecnologies, que és un sector estratègic en constant espansió. A més a més, podrem comptar amb un punt de suport en la valoració de futurs projectes amb un clar component tecnològic".

Durant l'atenció als mitjans de comunicació, Joan Paré va explicar que "Ona Capital ens dóna el suport necessari per poder afrontar totes les infraestructures que haurem de finançar i ens aporta tota la seva experiència a nivell empresarial. Dins el teixit de les empreses que tenen, també podem ser un suport important. Ara mateix és l'aposta més important que podíem fer".

A la inauguaració hi van assistir unes 150 persones entre clients, familiars, amics i algunes personalitats polítiques com l'alcalde de Manlleu, Pere Prat i el president del Consell Comarcal d'Osona, Joan Roca. Després dels parlaments dels socis de Quopiam, Joan Paré i Òscar Barrabés, la inauguració va acabar amb un piscolabis servit per El Morter davant les noves instal·lacions.

Equip de treballadors de Quopiam

Socis de Quopiam acompanyats dels socis d'Ona Capital

Imatge de les noves instal·lacions

A la inauguració hi van assistir unes 150 persones

Notícia anterior

Etiquetes: