27 d'abril de 2024

Manlleu celebra la Festa de l'Esport

Diumenge 29 de setembre es durà a terme una caminada popular

El Ter 27 de setembre de 2013 a les 10:04
Foto d'arxiu. Plaça Fra Bernadí Festa de l'Esport 2012
Manlleu celebra aquest cap de setmana la Festa de l’Esport on es podran trobar diversos estands d’entitats, centres i comerços esportius manlleuencs. L’activitat es centrarà dissabte a la tarda quan els clubs i centres esportius, instal.lats a la plaça Fra Bernadí, oferiran diverses activitats esportives i lúdiques per a tothom, de 4 a 8 de la tarda.Com a novetat per aquesta edició l'Associació Món Submergit d'Osona serà a la piscina municipal on oferirà una jornada d’iniciació al submarinisme.

Una iniciativa que pretén donar a conèixer un esport poc conegut a la comarca ja que no disposa d’espais naturals ni artificials per poder-ho practicar. A la paret de les tres creus també s’hi instal.larà un rocòdrom durant tota la tarda de dissabte per tal de poder practicar l’escalada a una de les parets més emblemàtiques de la població.

Una altra novetat per aquest any és el "Mercat d’intercanvi de material esportiu i solidari". En els temps que corren des de l’ajuntament s’ha vist oportú crear un mercat d’aquestes característiques per tal de donar l’oportunitat als esportistes de canviar el seu material. Es tracta d’un intercanvi sense tenir en compte el valor econòmic de l’article, únicament es fa un intercanvi d’article per article.

El plat fort d’aquesta jornada esportiva es donarà el mateix dissabte a partir de les 6 de la tarda quan es farà l’acte d’entrega de guardons als millors esportistes de l’any. Està previst fer una entrega d’uns 60 guardons. Uns guardons que seran lliurats pel diputat d’Esports de la Diputació de Barcelona, Josep Salom i el Regidor d’Esports de Manlleu, Pep Mas.

Tot i que les activitats es centren principalment en la jornada de dissabte, diumenge 29 de setembre es durà a terme una caminada popular. La caminada està organitzada per la Penya Barcelonista de Manlleu amb un recorregut de 12 km i un preu de 7€. les inscripcions es poden efectuar a la carpa de la penya el mateix dissabte 28 de setembre.

Foto d'arxiu. Nen escalant la paret de les tres creus.

Etiquetes:
Esports