26 d'abril de 2024

El Casal Boira Baixa fa bon balanç de la primera Festa del Verro i la Birra

Des del Casal afirmen que "esperem l'Ajuntament valori la possibilitat de tornar a obrir les portes a les entitats"

El Ter 25 de setembre de 2013 a les 10:27
Una imatge del tast que van impulsar des del Casal Boira Baixa
El passat divendres 20 de setembre va tenir lloc la Festa del Verro i la Birra al Casal Popular Boira Baixa de Manlleu. Aquesta activitat va estar organitzada, expliquen en un comunicat de valoració, "perquè no es va permetre a les entitats locals participar activament de la Festa del Porc i la cervesa amb una parada a la Plaça Fra Bernadí, com s'havia fet els darrers anys".

La idea ha estat "sumar-nos a la festa, amb propostes relacionades amb el sector de la festa, per la qual cosa es va organitzar un tast de cerveses artesanals produïdes a Manlleu, per membres del mateix Casal, que va reunir cap a trenta-cinc persones". Posteriorment es va fer una botifarrada popular per tots els assistents i seguidament va acabar la festa amb Músic Vastard, un programa nascut a Ràdio Manlleu, que va animar la jornada.

Des del Casal afirmen que "esperem que en propers anys, des de l'Ajuntament es valori la possibilitat de tornar a obrir les portes a les entitats, ja que creiem que és un sector de la població que durant l'any aposta per l'activació de la cultura popular i que per tant, pot encaixar a aquesta festa".
Etiquetes: