25 d'abril de 2024

La Generalitat licita el projecte de l'escola Emili Teixidor de Roda de Ter

Les empreses interessades poden presentar propostes fins al 2 de desembre

El Ter 14 d'octubre de 2013 a les 11:06
Unes fites vermelles assenyales la futura ubicació de l'escola
ACN - La Generalitat, a través de l'empresa pública infraestructures.cat, ha tret a licitació el projecte de l'escola d'Infantil i Primària Emili Teixidor d'una línia de Roda de Ter. El pressupost total té un import de gairebé 300.000 euros.

La tramitació es portarà a terme per via ordinària i les empreses interessades poden presentar les ofertes fins el 2 de desembre. El 17 de desembre es coneixerà la millor proposta tècnica, que s'haurà d'executar en cinc mesos, i el 9 de gener la millor proposta econòmica. L'anunci ha estat rebut amb molta satisfacció per part de l'alcalde de Roda de Ter, Jordi Serra, qui ha assegurat que "és un primer pas necessari" cap a la construcció de l'edifici definitiu.

L'alcalde de Roda de Ter, Jordi Serra, s'ha mostrat esperançat amb l'obra de la nova escola Emili Teixidor que s'ha de construir al municipi. El batlle ha valorat l'esforç de la Generalitat per tirar endavant la licitació i considerar que l'escola de Roda és un centre "prioritari". Serra ha admès que ha estat possible gràcies a les negociacions polítiques portades a terme tant des de l'equip de govern d'ERC que ell mateix dirigeix, com del grup municipal de CiU, a l'oposició.

La licitació del projecte, que va sortir publicat aquest dijous al DOGC, consisteix en el contracta de serveis per a la redacció del projecte bàsic i d'execució, la certificació d'eficiència energètica del projecte, l'estudi de seguretat i salut, l'estudi geotècnic i el projecte d'activitats per a llicència ambiental i posterior direcció d'obra i certificació d'eficiència energètica de final d'obra.

L'escola Emili Teixidor està ubicada provisionalment des de fa 8 anys a les antigues escoles Sant Joan, propietat del Bisbat de Vic. El nou edifici es construirà en uns terrenys municipals que formen part de la reparcel·lació del Pla Parcial dels Pèlics. L'Ajuntament de Roda de Ter va cedir fa dos anys els terrenys a la Generalitat.

El terreny on es construirà l'escola està situat al costat de la plaça Espanya i fa pocs dies ha estat marcat amb sis fites vermelles perquè els tècnics que han de redactar el projecte puguin veure la ubicació del futur edifici i les característiques físiques del terreny.
Etiquetes:
Ràdio Manlleu