25 d'abril de 2024

El grup d'ICV a Manlleu reclama una estació amb cara i ulls i en denuncia l'abandonament

Iniciativa demana una estació adequada a una població de 20.000 habitants com Manlleu

El Ter 7 d'octubre de 2008 a les 09:27
Representants d'ICV en l'acte de denúncia que van fer aquest dilluns al vespre
El grup d'Iniciativa per Catalunya-Verds de Manlleu denuncia l'abandonament que pateix l'estació de Renfe a Manlleu. La formació ecosocialista va fer aquest dilluns al vespre un acte de protesta per demanar la reobertura de l'estació. Iniciativa va presentar 500 signatures de manlleuencs que ha recollit i que donaran a Joan Herrera, diputat d'Iniciativa, perquè les presenti al Congrés a través d'una pregunta. Iniciativa demana una estació amb cara i ulls.

La formació ecosocialista critica la Generalitat, ja que consideren que el servei de Rodalies és tractat com un servei de segona en comparació als esforços i infraestructures que es posen al servei del Tren d'Alta Velocitat. Iniciativa també critica l'equip de govern, ja que considera que no té l'estació de trens com un tema prioritari i que no ha fet les gestions necessàries per desencallar el tema.

Iniciativa defensa l'ús del transport públic i denuncia que l'estació a banda de les deficiències estructurals que té, no disposa de lavabos, ja que sempres estan tancats i l'estació està molt bruta i plena de deixalles. Demana una estació adequada a una població de 20.000 habitants.
Etiquetes: