24 d'abril de 2024

526 persones majors de 65 anys participen en els tallers gratuïts de Vic

L’objectiu és prevenir la dependència i la gent gran amb davallada funcional

El Ter 7 d'octubre de 2008 a les 17:18
Un dels tallers que es feia aquest dimarts al matí al casal Josep Guiteras
200 persones més que durant el 2007 participen aquest any en els tallers gratuïts per a la gent gran que es fan a Vic. Durant el 2007 hi van prendre part 380 persones, mentre que des d’aquest mes de setembre ja n’hi participen 526. L’Àrea d’Afers Socials i Ciutadania valora molt positivament aquest augment d’inscrits.

Els tallers es fan simultàniament al Casal Mossèn Guiteras, Casal de la Rambla i a l’Asvat. Els tallers es centren en la psicomotricitat, memòria, informàtica inicial, motricitat fina, reminiscència i manualitats. Tots els tallers estan destinats a persones majors de 65 anys i són gratuïts. Una de les novetats és un taller per a persones sordes.

Les accions adreçades a la gent gran són una de les prioritats de l’equip de govern de l’Ajuntament de Vic. L’objectiu és prevenir la dependència i la gent gran amb davallada funcional. Xavier Solà, actuant com a alcalde per substitució, ha anunciat que es vol comptar amb la col•laboració de les persones grans en el terreny de l’educació per trobar voluntaris que puguin acompanyar els nens i nenes de la ciutat en el seu recorregut escolar a peu.

A banda, de totes aquestes activitats des de l’Ajuntament de Vic s’ha fet una crida per celebrar, com cada any, la caminada de la gent gran. Aquest any tindrà lloc el pròxim 26 d’octubre i començarà a les deu del matí a La Central. El recorregut previst compta amb 4 quilòmetres i amb un nivell fàcil per a tothom.
Etiquetes: