25 d'abril de 2024

Manlleu rep un reconeixement pel seu alt índex de reciclatge

Manlleu es plantejarà també adoptar la recollida porta a porta "si a Vic funciona"

El Ter 26 de novembre de 2013 a les 18:46
Una imatge del flashmob
Manlleu continua destacant pels seus alts nivells de reciclatge, que estan al voltant d'un índex del 71%. Dins del tercer Fòrum de l'Estratègia Catalana de Residu 0 es va tornar a reconèixer per segon any consecutiu la feina que està fent la ciutat.

Segons la regidora de Medi Ambient, Maica Bassas, "volem transmetre-ho a la població perquè és un esforç de tots els manlleuencs". La recollida porta a porta "no es descarta" i es un aspecte que s'està estudiant "perquè si a Vic funciona ens ho podem plantejar, però tenint en compte que ells tenen un índex de recollida més baix i els pot ser més funcional; estem mirant què ens aniria més bé pel que fa a qualitat-preu". El guardó que ha rebut Manlleu anualment els concedeix la Fundació Prevenció de Residus i Consum. El lliurament va tenir lloc dimarts passat a la UPC.

La capital osonenca va dir que pretenen ser "un municipi pioner" en aquesta iniciativa. Maica Bassas ha aprofitat per comentar que diumenge passat va tenir èxit l'experiència de l'Ecodansa al passeig del Ter, on va haver-hi "unes vint dones i va ser molt positiu; esperem repetir-ho".
Etiquetes: