25 d'abril de 2024

La Mitja Marató de Roda celebra diumenge el 25è aniversari

La prova també comptarà amb la cursa de quilòmetres, que compleix la dotzena edició i la desena edició del cros escolar

El Ter 10 d'octubre de 2008 a les 10:13
Imatge d'arxiu d'una mitja marató
Roda de Ter commemora aquest diumenge el 25è aniversari de la Mitja Marató. Aquesta any la prova és puntuable per a la tercera Challenge Gran Premi Diputació de Barcelona. La prova començarà a dos quarts d’onze del matí des de de les piscinas municipals. L’organització espera reunir uns 600 atletes, un cop ja superada la xifra del mig miler.

La Mitja Marató compta amb 21 quilòmetres de recorregut per dins el municipi amb el mateix traçat que en edicions anteriors, passant per Vic, Manlleu i tornant a Roda. La prova també comptarà amb la cursa de quilòmetres, que compleix la dotzena edició i la desena edició del cros escolar en les categories prebenjamí, benjamí, aleví i infantil. Un dels al•licients de la Mitja Marató de Roda és que a l’entrega de premis es farà un reconeixement als guanyadors de la primera edició.

El pròxim cap de setmana, els organitzadors de la prova faran un acte de celebració del 25è aniversari. A l’àrea de Cultura de Caixa Manlleu es farà un piscolabis on es reconeixeran els regidors de l’ajuntament que han passat al llarg d’aquest quart de segle i també a totes les persones que han col•laborat en la prova.
Etiquetes:
Esports