25 d'abril de 2024

Amics del Món celebra la festa de tardor, que compta amb l'exposició 'Maternitats' de Bru Rovira

La mostra és un recull d’imatges que mostren la relació entre mares i fills en països en conflicte

El Ter 10 d'octubre de 2008 a les 18:49
L'exposició es podrà visitar a la sala de plens de l'ajuntament
L’Associació de Folgueroles Amics del món celebra aquest diumenge al matí la seva festa de tardor. Un any més la festa pretén donar les gràcies a totes les persones i institucions que col•laboren amb aquesta associació. Amics del Món fa tres anys està treballant en projectes de cooperació a la comunitat rural de Paroumba al Senegal.

La festa també és una oportunitat per donar a conèixer els projectes que ha realitzat l’associació al llarg d’aquest any. Després d’enviar dues ambulàncies completament equipades el passat 2006, l’any 2007 es van centrar en el tancament de tres hortes i la construcció d’un pou. De cara el 2008-2009 l’associació pretén tancar tres hortes més.

La festa comptarà amb la presència del reporter Bru Rovira el qual mostrarà l’exposició itinerant ‘Maternitats’ que actualment es pot veure de forma permanent al Cosmocaixa de Barcelona. La mostra anirà acompanya dels treballs que han realitzat els escolars després de veure la mostra fotogràfica.

L’exposició es podrà visitar a la sala de plens de l’Ajuntament de Folgueroles. La mostra és un recull d’imatges des d’inicis dels anys noranta que mostren la relació entre mares i fills en països en conflicte. A més de l’exposició el mateix Bru Rovira oferirà una xerrada a partir de 2/4 d’una del migdia sobre les seves vivències en països en conflicte.

Amics del món

Etiquetes: