26 d'abril de 2024

El diputat de Benestar Social, Salut Pública i Consum inaugura l’exposició Controles?

L’exposició es pot visitar fins al 24 de gener al Museu del Ter

El Ter 16 de gener de 2014 a les 16:40
Una imatge de la inauguració de la mostra
Una trentena de persones van assistir aquest dilluns a l’acte d’inauguració de l’exposició "Controles?" sobre els riscos de les drogues i com prevenir-ne el consum, que es va fer al Museu del Ter de Manlleu, espai on està instal·lada.

Ja hi ha planificades 23 visites per estudiants de secundària de Manlleu a l’exposició Controles? En total, veuran l’exposició 575 nois i noies. També s’ha planificat 6 visites guiades per a professionals (de serveis socials, salut, educació i cossos de seguretat) que es calcula arribaran a 65 professionals i una visita-debat per a pares i mares que es fa dijous dia 16 de gener a 2/4 de 8.

A l’acte d’inauguració hi va intervenir l’alcalde, Pere Prat, Joan Torrentgenerós, regidor de Salut Pública, Consum i Gent Gran, i Josep Oliva, diputat delegat de Benestar Social, Salut Pública i Consum de la Diputació de Barcelona.

En la seva intervenció els representats polítics van destacar la feina feta en la prevenció de les drogodependències a Manlleu durant els darrers anys, a través del Pla ATERRA.

També es va manifestar la voluntat de continuar impulsant accions preventives per tal de disminuir la introducció dels joves en el consum de drogues des de l’àmbit local, tot i que van assegurar que la normativa que actualment s’està dictant des del govern espanyol no facilita aquesta intervenció.

L’actuació d’un grup de combos de l’escola de Música de Manlleu i una visita guiada ràpida per l’exposició conduïda per tècnics educadors de la Diputació de Barcelona van completar l’acte.

El públic que va assistir a la inauguració

Una de les tècniques va fer una introducció a la mostra

Etiquetes:
Fires i festes