25 d'abril de 2024

Acaben les obres de "seguretat i estètica" al solar de l'antiga La Piara, al passeig del Ter

Les properes setmanes es presentarà un esborrany/proposta de desenvolupament integral del passeig del Ter

El Ter 23 de gener de 2014 a les 16:17
El pla de millora urbana que s’està executant a l’antiga La Piara, al passeig del Ter de Manlleu, està a punt de concloure’s. En les darrers setmanes s’ha construït un mur perimetrals i s’ha netejat l’interior del solar on l’equip de govern havia proposat construir la nova biblioteca.

Segons ha explicat el regidor d’Urbanisme, Pep Mas, "hi falten els últims retocs com ara la pintura". Mas ho qualifica de "mínim condicionament per motius de seguretat i estètica".

L’import de l’actuació l’avança l’empresa que està al costat d’aquest terreny, a través d’un conveni amb l’empresa Prasfarma, que avança els diners però "se’ls retornarà l’import, del voltant de 50.000 euros". També s’està actuant a la zona verda de pràcticament 7.000 metres quadrats "que obrirem per Setmana Santa d’enguany". A les taquilles del camp d’esports també s’hi està actuant per "fer unes millores al paviment, amb material que ja tenia l’Ajuntament i treball de la brigada municipal".

Les properes setmanes es presentarà un esborrany/proposta de desenvolupament integral del passeig del Ter. Les actuacions "es posaran a valoració dels agents socials i partits polítics per arribar a un document unitari".