25 d'abril de 2024

Un contundent 0 a 4 dóna al Manlleu la seva tercera victòria consecutiva

El partit ha estat controlat pel Manlleu i ha agafat ràpidament el ritme que els de Francesc Cargol han volgut imposar

El Ter 12 d'octubre de 2008 a les 15:30
Fotografia d'arxiu de l'AEC Manlleu
L'Agrupació Cultural i Esportiva Manlleu ha aconseguit la seva tercera victòria consecutiva després de guanyar a domicili amb un contundent 0 a 4 al Club Esportiu Europa. El Manlleu ha controlat el partit amb concentració i certa comoditat, i l'enfrontament se li ha posat de cara després del gol de Baruc als primers minuts.

Les grans parades de Coca i els gols de Planagumà, Remo i Ruben han permès al Manlleu sumar tres punts més i, amb un total de tretze, assegurar-se un bon lloc a mitja taula.

El Manlleu ha sortit al terreny de joc del Nou Sardenya, el camp que acull a l'Europa al barri de Gràcia de Barcelona, amb intenció de demostrar la seva qualitat i d'aquesta manera aconseguir la tercera victòria consecutiva, després de derrotar el Vilanova a domicili i el Banyoles a casa. Bona mostra de l'energia que el Manlleu volia demostrar ha estat el gol de Baruc, que ha obert el marcador al minut 8 després d'enviar al fons de la xarxa una pilota centrada per Planagumà.

El partit ha agafat ràpidament el ritme que els de Francesc Cargol han volgut imposar i han elaborat grans jugades de qualitat que han posat en perill la porteria de l'Europa. L'equip local ha intentat demostrar que jugaven a casa, i a punt ha estat de fer-ho quan al minut 32 un xut ha fet lluïr Coca per evitar que la pilota entrés per l'escaire de la porteria. Malgrat l'ensurt, el Manlleu ha continuat amb la seva força ofensiva i Baruc ha provocat un penal que Planagumà, al minut 36, ha transformat en el segon gol del Manlleu, que ha permès al Manlleu marxar tranquil als vestuaris quan l'àrbitre ha xiulat el final del la primera part.

La segona part ha estat calcada a la primera: El Manlleu dominava, feia gol, i l'Europa desaprofitava les poques però clares ocasions que tenia. Remo al minut 65 ha finalitzat de cap una gran jugada de Planagumà, que després de marxar de diversos jugadors ha centrat d'espatlles a porteria. El Manlleu ja guanyava per tres gols i ha posat contra les cordes a l'Europa, que ha intentat reaccionar. Al minut 76, els locals enviaven un altre xut dirigit a l'escaire però el pal ha refusat cap a l'exterior la pilota.

Només tres minuts després d'una de les millors oportunitats de l'Europa, un jugador del Manlleu cometia penal i deixava al porter Coca, al minut 79 de partit, la responsabilitat de parar un penal al que va ser el seu equip la darrera temporada. Òscar García ha estat l'encarregat de llançar el penal però Coca ha estat més llest i ha endevinat la trajectòria del xut, fent-se posteriorment amb la pilota. Com també ha passat a la primera part, després d'una gran actuació de Coca, ha vingut un nou gol del Manlleu. Al minut 84, Remo ha xutat una falta i un refús defensiu ha deixat la pilota a Ruben que amb un bon xut ha fet el quart gol del Manlleu, que ha marxat del Nou Sardenya amb la seva tercera victòria consecutiva, aquest cop per un contundent 0 a 4 a l'electrònic.

Amb aquesta victòria, l'Agrupació Esportiva i Cultural Manlleu suma nou punts en les darreres tres jornades i aconsegueix situar-se a la part mitjana-alta de la classificació amb 13 punts i amb la confiança suficient com per lluitar per la quarta victòria consecutiva el proper diumenge 19 d'octubre, a les 5 de la tarda, quan rebrà a casa el Club de Futbol Balaguer.

Resultats i classificació de la Tercera Divisió

Etiquetes:
Esports