23 d'abril de 2024

Comença la segona setmana de Medi Ambient a Aiguafreda i Sant Martí de Centelles

S'organitzen tallers, una gimcana de petit format i un gran joc de l'oca ambiental

El Ter 13 d'octubre de 2008 a les 18:28
Cartell de la Setmana de Medi Ambient
La Mancomunitat La Plana organitza, juntament amb el punt, a partir d’avui la segona setmana de medi ambient a Sant Martí de Centelles i Aiguafreda. Seran set dies d’activitats ambientals coincidint amb la posada en marxa de la nova recollida selectiva porta a porta als dos municipis.

Al llarg d’aquesta setmana es duran a terme activitats destinades a públics diversos. Aquest dilluns s’ha fet la presentació de les activitats a la biblioteca Lluís Mollet d’Aiguafreda. Entre els tallers que es faran, destaca un de paper reciclat, de sabó, de còmics i de murals. També es portarà a terme l’activitat ‘A l’escola hi vaig a peu’ amb els escolars del CEIP La Muntanya d’Aiguafreda.

També es farà una mini-gimcana i un gran joc de l’oca ambiental. Dissabte a la tarda, al parc d’Aiguafreda, s’hi podran trobar jocs fets de materials recuperats amb la companyia Guixot de 8, i diumenge participar a la caminada per l’entorn i el pica-pica ecològic que posaran punt i final a la segona Setmana de Medi Ambient.
Etiquetes: