24 d'abril de 2024

El 17è Ral·li Esprint de Sant Julià escalfa motors per aquest cap de setmana

Josep M. Membrado, Carles Llinàs, Albert Orriols són els màxims favorits per disputar-se el calaix més alt del podi

G.Moral 19 de febrer de 2014 a les 12:04
Josep M. Membrado al 16è Ral·li Esprint. Foto: Josep M. Oliver
Les carreteres osonenques acolliran aquest diumenge una nova edició del Ral.li Esprint de Sant Julià. Amb aquesta serà la 17a edició d’aquest ral·li que obre el calendari català de ral.lis d’asfalt. Per aquesta edició l’organització ha decidit modificar el traçat i ha inclòs el tram de l’Enclusa - Romagats a canvi del mític Collsaplana. De fet aquest canvi no és una novetat ja que en passades edicions del ral·li ja s’havia passat per aquest tram.

Tot i així l’estructura de la prova es manté igual que els altres anys amb tres passades per cadascun dels trams. Així, en aquesta edició, el ral.li consta d’un total de 87,2 quilòmetres, dels quals 34,9 seran cronometrats.

Josep M. Membrado, Carles Llinàs, Albert Orriols són els màxims favorits per disputar-se el calaix més alt del podi. A més la prova d’engunay contarà amb un valor afegit i és que tots tres disputaran el ral.li amb un Porsche 911 GT3.

Per Membrado no serà una novetat ja que ja ha disputat altres proves amb aquest cotxe. Per Orriols si que serà una novetat i afronta la prova amb més ganes que mai ja que l’any passat va trencar el motor del seu Colt i no va poder acabar la prova.

Rere els favorits hi ha un gruix de més de 50 pilots i cotxes hi prendran part, alguns fins i tot poden donar la sorpresa. Com pot ser els pilots de l’equip Baporo que compten amb un dos Seat Crodoba WRC a les seves files.

El ral·li farà el tret de sortida diumenge a partir de de 2/4 de 10 al Coll de Mansa. Prèviament dissabte es farà el ‘shakedown’ on els pilots podran reconèixer el recorregut. El parc d’assistència se situarà al polígon Quintanes de Sant Julià.

17è Ral·li Esrpint Sant Julià

Mapa del 17è Ral·li Esprint

Etiquetes:
Esports