28 d'abril de 2024

El Manlleu assalta el Nou Sardenya (0-2)

Sergio Ginés i Manel Sala han fet els dos gols del partit en una bona segona part del Manlleu

David Osa 23 de febrer de 2014 a les 14:00
Imatge d'arxiu
L'AEC Manlleu ha tirat de paciència i genialitat individual per guanyar el CE Europa amb solvència per 0 gols a 2. Una primera part de cert patiment i manca d'idees ha donat pas a una segona part en què per fi s'ha trobat porteria. Sergio Ginés ha marcat a l'equador de la segona part amb una pelota picada per sobre de Rafa Leva i Manel Sala ha posat la cirereta poc després amb un xut de falta. Malgrat la victòria, el Manlleu continua desè però ara amb 39 punts i més a prop dels equips de la part alta.

El conjunt gracienc ha iniciat el còmput de xuts a porta amb un xut de Rovira a les mans de Barragán als primers cinc minuts. L'Europa ha anat imposant la seva condició de local per mantenir el Manlleu controlat i ha continuat buscant la porteria visitant amb una rematada de cap de Guzmán i una vaselina massa curta de Rovira. Els osonencs han tardat a trobar-se al terreny de joc i només han vist el gol de prop amb jugades a pilota aturada. El joc més intens de l'Europa als primers minuts ha anat baixant fins gairebé igualar-se al del Manlleu, molt espès i sense claredat ofensiva. Els locals han estat a punt de marcar abans del descans amb una centrada que ha desviat Javi Sánchez amb el peu però la pilota ha marxat per sobre del travesser.

La segona part també ha començat amb poques arribades però aquesta vegada el Manlleu ha tardat menys en portar perill a la porteria de Rafa Leva, gràcies a un xut de Manel Sala al minut 55 que ha marxat fora per poc. Un minut després ha estat Sergio Ginés qui ha provat el xut però la rematada ha estat massa fluixa i el porter escapulat l'ha aturat sense problemes. Guzmán ha respost al minut 60 amb un xut que podria haver posat en problemes a Barragán si no fos perquè Ot Bofill s'ha creuat bé per desviar l'esfèrica.

L'Europa ha mantingut la sensació de dominar el duel però el Manlleu ha anat guanyant confiança i en una jugada ràpida Manel Sala ha assistit Sergio Ginés, qui després de deixar enrere dos defenses amb la seva velocitat ha superat Leva amb un xut picat per posar el 0 a 1 al marcador al minut 68. L'Europa ha intentat reaccionar però el Manlleu s'ha defensat bé i ha fet el segon al minut 77 amb una autèntica canonada de Manel Sala en un xut de falta que ha superat la tanca i ha entrat per l'escaire. Amb el 0 a 2 els homes de Jordi Dot han sabut mantenir el resultat amb paciència i sense prendre riscos.

El proper partit del Manlleu serà diumenge vinent, quan rebran la visita del Cerdanyola.

*Fitxa tècnica*

CE Europa: Rafa Leva, Guillem, Víctor Duran, Cano, León, Vivó, Rovira, Valderas, Javi Sánchez (Cebri, 66'), Guzman i Diego (Camacho, 46').
AEC Manlleu: Barragán, Ot, Archi, Fran Erencia, Ramon Masó, Putxi, Gely, Ivan Fernández (Uri, 66'), Sergio Ginés, Francolí i Manel Sala (Juanjo, 85').
Gols: 0-1, Sergio Ginés (68'); 0-2, Manel Sala (77')
Àrbitre: Carlos Calderiña. Ha amonestat amb targeta groga els locals León, Guzmán, Cebri i Camacho i els visitants Francolí i Ot Bofill.
Incidències: Partit de la jornada 26 disputat a l'estadi Nou Sardenya.