23 d'abril de 2024

Vic potencia l'ús correcte dels contenidors amb una campanya informativa

Aquesta campanya durarà 3 mesos, posteriorment es farà una valoració i es detectaran altres punts o es pugui actuar

El Ter 14 d'octubre de 2008 a les 19:23
Imatge de la roda de premsa d'aquesta tarda
L’Ajuntament de Vic, a través de l’Associació de Disminuïts Físics d’Osona, està realitzant una campanya informativa sobre el correcte ús dels contenidors de residus ubicats en diferents punts de la ciutat. És una de les actuacions que s’estan portant a terme des de l’Ajuntament per millorar el servei de recollida de residus.

En concret, hi ha 3 informadors que estan situats en diversos punts de Vic on hi ha un volum considerable de residus recollits o bé a les zones on hi ha recollida comercial. El regidor de Recursos Humans i Serveis, Toni Serrat, ha explicat que “es tracta de tres persones que informen i que d’aquesta manera contribueixen a que es faci un bon ús dels punts de recollida de residus”.

Els informadors realitzen diversos horaris per tal de detectar quins són els moments en què hi ha més afluència de persones. Per la seva part, la gerent d’ADFO, Maria Balasch, ha destacat la voluntat d’implicació de l’associació a la ciutat i amb l’Ajuntament de Vic, que ‘alhora també contribueix a inserir laboralment a persones de la nostra associació a través d’aquesta col•laboració’.
Etiquetes: