24 d'abril de 2024

Les Jornades Esportives de Manlleu involucren escolars, entitats i esportistes

Divendres es farà el sopar del mèrit esportiu amb la presència d'entitats i esportistes destacats

El Ter 15 d'octubre de 2008 a les 14:46
El fulletó que recull els actes
Aquest dimarts al vespre es van inaugurar a Manlleu les Jornades Esportives que organitza l’Ajuntament. De fet, des de dilluns i durant tota aquesta setmana hi ha activitats dirigides a tot tipus de públic.

De dilluns a divendres, hi ha propostes per a escolars dirigides a alumnes de sisè de primària i primer d'ESO de les escoles de Manlleu. Aquestes activitats tenen lloc al Pavelló municipal d'Esports, i consisteixen de la realització d'un circuit esportiu. El regidor d’Esports, Pep Mas, explica que cal posar especial atenció en fomentar l’esport entre els més joves.

Ahir dimarts es va fer una xerrada sobre les fases de l’entrenament esportiu i dijous, a 2/4 de 9 del vespre, se’n farà un altra al Casal Cívic Frederica Montseny. Tal com diu el regidor d’Esports, serà sobre l'entrenament psicològic.

El sopar del mèrit esportiu es preveu que aplegui més de 200 persones. Segons Pep Mas, hi haurà esportistes de Manlleu destacats com Ramon Julián, Xevi Pons, Gerard Farrés o Marc Batlle. Dissabte i diumenge es farà una pràctica d'iniciació al submarinisme oberta a tothom de forma gratuïta a la Piscina municipal coberta, entre les 10 i les 2.

D’altra banda, diumenge, de 10 a 2, es farà la Diada de l'Esport, on diferents entitats faran exhibicions esportives i tindran estands a la plaça Fra Bernadí on es mostraran les activitats que porten a terme durant l'any.
Etiquetes:
Esports