24 d'abril de 2024

La Fundació Ciutat de Viladecans i l’Ajuntament de Masquefa visiten Manlleu per conèixer el projecte manlleuconnecta

La xarxa sense fils de Manlleu esdevé un referent per a municipis que volen implantar aquest servei

El Ter 15 d'octubre de 2008 a les 16:30
El projecte de la xarxa sense fils manlleuconnecta és un punt de referència per a altres ajuntaments catalans que volen iniciar aquest servei. Des del consorci Localret s’adrecen cap a Manlleu els ajuntaments que es volen assessorar en la implantació d’una xarxa municipal com a mostra destacable de gestió del servei. Aquest octubre han visitat Manlleu la Fundació Ciutat de Viladecans i representants de l’Ajuntament de Masquefa. Manlleuconnecta compta actualment amb més de 280 usuaris registrats.

L’interès del projecte manlleuconnecta es basa en conèixer el procés tècnic d’instal·lació, la gestió del servei i la resposta ciutadana del servei que porta un any en funcionament.

La Fundació Ciutat de Viladecans, creada fa més de 10 anys amb l’objectiu d’apropar la societat de la informació, ara vol iniciar el projecte d’instal·lació d’una xarxa sense fils.

Per la seva banda, els tècnics de promoció econòmica de l’Ajuntament de Masquefa, on ja s’ha iniciat el procés d’instal·lació, es van mostrar més interessats en la gestió municipal i l’atenció ciutadana del servei.
Etiquetes: