25 d'abril de 2024

El canal industrial presentarà millores a les proximitats del Molí Miarons

La instal·lació de la barana metàl·lica al canal tindrà una durada aproximada de 3 setmanes

El Ter 26 de març de 2014 a les 13:41
Aquest dijous començaran les obres per a la instal·lació d'una barana metàl·lica al tram del canal industrial que hi ha entre el carrer Josep Serra Sió i el Molí Miarons, a l’espai del Passeig del Ter que hi ha entre el Pavelló Municipal i el camp del Manlleu. El tram té una longitud de 125 metres lineals i les baranes de metall ja han estat fabricades per la Brigada Municipal.

La Brigada també serà l’encarregada de realitzar els treballs per a la instal·lació que consistiran en tres processos ben definits: retirar la barana actual de fusta, fer els forats al mur existent i finalment instal·lar la nova barana metàl·lica. Amb aquesta actuació es pretén millorar la seguretat al canal industrial en aquest tram.

La instal·lació de la barana tindrà una durada aproximada de 3 setmanes i no està previst haver de tallar la circulació si no és per algun fet puntual que ho requereixi. Mentre es facin les obres el tram disposarà d’una protecció provisional per evitar problemes de seguretat en aquesta zona.