25 d'abril de 2024

Antonio Sánchez i els seus companys es passen al PP

El regidor no adscrit comenta dels populars que són un partit que els permetrà defensar el sentiment espanyolista

El Ter 27 de març de 2014 a les 12:50
D'esquerra a dreta, Francesc Polo, Antonio Sánchez i Humilde Domínguez, en el ple en què es van desvincular de PxC
Els exregidors de PxC de l’Ajuntament de Manlleu i actualment no adscrits, Antonio Sánchez, Francesc Polo i Humilde Domínguez, entraran a formar part de la junta local del PP a Manlleu. Els regidors havien mantingut contactes amb UPyD, C's i fins i tot una conversa informal amb el PSC, però finalment han acceptat integrar-se a la junta popular amb la perspectiva de participar a les eleccions municipals de 2015. El regidor no adscrit Antonio Sánchez comenta que les raons que l’han portat a ell i els seus companys a acceptar la proposta del Partit Popular és que és un partit sòlid que els permet defensar les idees de les persones que estan en contra de la independència de Catalunya.

Els partits UPyD (Unión, Progreso y Democracia) i C's (Ciutadans) no els confirmaven que a Manlleu hi hagués una candidatura per presentar-se a les eleccions municipals del 2015. Des del PSC han confirmat que ja fa temps es va atendre amablement els exregidors de Plataforma en una reunió de caràcter informal en què en cap moment hi va haver intenció de què els regidors entressin a formar part de la junta local socialista.

Sánchez afirma que a la junta local dels populars encara no s’ha parlat de qui serà l’alcaldable pel PP a l’Ajuntament de Manlleu a les eleccions del 2015, però els tres regidors sí que tenen clar que volen ser a la llista. Antonio Sánchez, Francesc Polo i Humilde Domínguez van fer efectiva la seva desvinculació amb PxC al ple del 17 de desembre i continuaran com a regidors no adscrits fins les eleccions municipals de 2015 encara que ja hagin establert relació amb el PP.
Etiquetes:
Política Municipal