25 d'abril de 2024

Manlleu dóna suport a la mediació hipotecària

el servei és totalment gratuït per a la persona afectada

El Ter 28 de març de 2014 a les 13:39
L’Ajuntament de Manlleu ofereix ajuda en els primers passos del servei de mediació hipotecària amb el suport del Consell Comarcal d’Osona i l’Ajuntament i el Col·legi d’Advocats de Vic i d’aquesta manera tots els manlleuencs que tinguin dificultats per pagar la seva hipoteca podran disposar del servei d’un advocat que faci d’intermediari entre la persona afectada i l’entitat financera.

El consistori vigatà i el col·legi professional van arribar a un acord que s’ha estès a tota la comarca mitjançant l’acord entre el consell i les institucions vigatanes. El servei de mediació hipotecària té l’objectiu de donar suport a les persones amb dificultats econòmiques per afrontar el pagament de la hipoteca mitjançant la presència d’un advocat que els ajudi en les relacions amb l’entitat financera. El primer pas és el lliurament de la documentació inicial, que es pot fer a l’Oficina d’Habitatge de Manlleu com comenta el regidor d’Urbanisme, Pep Mas.

Un cop tota la documentació ha arribat a l’oficina de mediació, s’inicien els contactes amb l’advocat en un servei totalment gratuït per la persona afectada.