27 d'abril de 2024

Vic i Olot inicien la col·laboració promocionant-se mútuament a la Fira de Sant Lluc i al Mercat del Ram

La voluntat és aprofitar el fet que aviat es posarà en funcionament l’eix Vic-Olot per mantenir un fluxe de relació

El Ter 15 d'octubre de 2008 a les 16:38
Josep Burgaya i Fina Soler en la presentació de l'acord
Vic i Olot han iniciat una col·laboració per promocionar-se mútuament. Aquest dimecres al migdia han presentat l’acord de col·laboració. En un primer moment, es concreta en el fet que Vic comptarà amb un estand de la ciutat a la Fira de Sant Lluc d’Olot d’aquest cap de setmana.

En un segon moment, Olot disposarà d’un expositor a la propera edició del Mercat del Ram de Vic. Josep Burgaya, president d’ImpeVic, destaca que les ciutats veïnes han de col·laborar.

Les dues ciutats col·laboraran a partir d’ara en diferents temàtiques, com és en l’àmbit universitari o en la vessant industrial. La voluntat és aprofitar el fet que aviat es posarà en funcionament l’eix Vic-Olot per mantenir un fluxe de relació entre les dues capitals catalanes. Fina Soler, responsable de promoció econòmica de l’Ajuntament d’Olot, destaca que de la relació amb Vic en trauran molt profit.

La Fira de Sant Lluc d’Olot compta amb una important vessant ramadera, comercial, amb expositors d’artesania i roba i amb la rellevant fira del dibuix. Enguany la fira, sota el lema ‘Del paisatge a la cuina’, comptarà amb la presència també del col•lectiu Osona Cuina que farà una trobada amb el col·lectiu Cuina Volcànica.
Etiquetes:
Economia i empresa