25 d'abril de 2024

El sénior Femení del CP Manlleu guanya al Palau (3-0) per no perdre l'estela del Voltregà

Duel d'alçada entre el Manlleu i el Palau Solità i Plegamans que es va quedar a Manlleu

G.Moral 7 d'abril de 2014 a les 12:12
Sénior femeni CP Manlleu
Partit molt travat i disputat el que es va poder veure aquest diumenge a Manlleu entre el sénior femení del CP Manlleu i el Palau Solità i Plegamans. El duel enfrontava a dos equips de la part alta de la taula fet que denominaria que seria un partit molt disputat. Finalment 3 gols del Manlleu van donar la victòria a l’Equip de Ramon Anglada per 3 gols a 0. Yoli Font marcava de penal i Laura Barons i Anna Casarramona tancaven la victòria manlleuenca, que deixen a l’equip líder provisional ja que tenen un partit més que el CP Voltregà.

El Manlleu va començar força tancat a darrere a la busca del contraatac ja que la pressió del Palau va ser molt contant durant els primer compassos del partit. El Palau es va fer amb la possessió i el Manlleu disposava de les ocasions clares. El primer gol va arribar als 10 minuts de partit quan Yoli Font va transformar un penal. A partir d’aquí el Manlleu era pràcticament l’únic equip que portava perill a porteria. El Palau, però, va disposar d’alguna ocasió al final del primer temps sobretot gràcies a les intervencions de la seva jugadora talismà Laura Puigdueta.

La segona part va començar amb el domini de la pilota pel Manlleu. Ramon Anglada va moure fitxes i va donar entrada a Anna Casarramona i a Laura Barcons. Uns canvis encertats ja que aquestes dues jugadores van certificar al victòria manlleuenca. Laura Barcons ampliava la diferència a 10 minuts pel final amb un gol de murri aprofitant una pilota morta a prop de la porteria visitant. Casarramona tancava el marcador amb el tercer al minut 33 quan rematava una pilota centrada per Laia Castro.

El Palau va fer tot el possible per maquillar el marcador però no va ser possible. L’ocasió més clara de les vallesanes va arribar amb una falta directe quan Laia Castro veia la targeta Blava en una falta comesa sobre Daniela.

Amb la victòria el Manlleu es col.loca líder provisional de l’Ok Lliga femenina ja que el Voltregà té un partit menys que l’equip d’Anglada.