24 d'abril de 2024

L'ocupació dels locals comercials buits de Vic puja un 10'5% respecte l'any passat

Des de Vic Comerç es reclamen més estímuls per a l'obertura de botigues

ACN 8 d'abril de 2014 a les 11:48
El gerent de Vic Comerç, Roger Noguer, desgrana les dades del baròmetre de l'activitat comercial que realitzen cada any
L’ocupació dels locals comercials buits a Vic ha augmentat en un 10'5% respecte l’any passat. Dels 114 del 2013, s’ha passat a 102 aquest 2014. Pel que fa a l’activitat comercial, s’han tancant 67 establiments i se n’han obert 79, cosa que remet a un saldo positiu de 12 botigues.

El gerent de Vic Comerç, Roger Noguer, ha exposat aquestes dades en una roda de premsa. Noguer ha assenyalat també que enguany han observat que la desocupació s’ha anat concentrant en determinades zones i carrers de la ciutat com la rambla de l’Hospital la zona sud de la plaça Major, un tram del carrer Manlleu i una zona del carrer Nou i del carrer Cardona. Noguer, però, també s’ha mostrat content dels símptomes de revitalització que s’estan constant en altres punts de l’entramat comercial de la capital osonenca.

El gerent de Vic Comerç, Roger Noguer, proposa posar en marxa més estímuls per tal d’animar la gent a obrir una botiga. També s’està estudiant ampliar la xarxa d’espais en transició i sotmetre a debat la possibilitat de crear una ordenança municipal per col·locar-hi publicitat.
Etiquetes:
Economia i empresa