25 d'abril de 2024

El 9è ral·li fotogràfic Open La Salle ja admet propostes a través d'Instagram

El dissabte 26 d’abril s’activarà la maquinària de l’Open a partir de les 4 de la tarda

El Ter 9 d'abril de 2014 a les 11:59
Una imatge de la jornada d'entrega de premis del ral·li el 2013
L’AMPA del col·legi La Salle de Manlleu ja es prepara per tal d’impulsar, el proper ral·li fotogràfic Open La Salle, que s’escaurà dissabte 26 d’abril i que presenta novetats com l'obertura a la xarxa social Instagram.

Les bases ja s’han donat a conèixer i Joan Hernández, responsable de l’organització del ral·li, explica que en aquesta novena edició s’innova i es vol potenciar la participació "universal i també per part dels més joves". De fet, en una de les categories dels premis ja s’hi pot participar des d’avui mateix. És dins la modalitat Ajuntament de Manlleu, que es dedica a la primavera (en)cantada. En aquest cas, les imatges ja es poden penjar a la xarxa Instagram amb l’etiqueta #9opensallemanlleu fins al dia 16 de maig.

Pel que fa a la resta de premis, els concursants hauran de seguir la mecànica tradicional. El dissabte 26 d’abril s’activarà la maquinària de l’Open. A partir de les 4 de la tarda qualsevol persona "interessada i motivada per la fotografia" pot acostar-se al col·legi La Salle. Allà se’ls donarà un número identificador i se’ls entregarà un full amb 3 temes, de cadascun dels quals podran presentar una imatge que elaboraran aquella mateixa tarda. Hernández diu que estan contents de l’impacte que té el ral·li fotogràfic que organitzen.

Hernández ha destacat el "paper fonamental del Grup Fotogràfic Manlleu", amb qui col·laboren perquè "dóna la guia, les pauses i la seriositat a l’hora de donar els premis, ja que el jurat està integrat per membres del GFM i poden valorar la qualitat, els temes i la part tècnica". De cara als 10 anys es plantegen organitzar una exposició retrospectiva de tota aquesta trajectòria.
Etiquetes:
Ràdio Manlleu