25 d'abril de 2024

El patrimoni i la natura d'Osona es promocionen a través de monòlegs humorístics del manlleuenc Llucià Ferrer

Osona Turisme ha posat en marxa la nova web corporativa i ha editat un fullet informatiu en quatre idiomes

ACN 9 d'abril de 2014 a les 12:39
Imatge d'una pancarta reivindicativa a la planta de tractament de purins de Miralcamp
Una imatge de la presentació de la iniciativa
'Monòlegs en ruta' és el nou programa que ha produït Llucià Ferrer per Osona Turisme amb l'objectiu d'atraure visitants de terres veïnes perquè coneguin la comarca. Es tracta de deu càpsules d'entreteniment de deu minuts de durada i que utilitzen un to dinàmic i d'humor que es visionaran per diferents canals de la Xarxa de Televisions Locals.

El president d'Osona Turisme, Sergi Vilamala, ha assenyalat que els monòlegs es vertebren en dos eixos bàsics en què la comarca "hi té molt a dir" i que són el patrimoni cultural i la natura. Paral·lelament al llançament dels primers capítols també s'ha posat en marxa la nova web d'Osona Turisme i s'ha editat un fulletó informatiu amb el títol 'Descobreix Osona'.

Osona Turisme acaba d'engegar una campanya amb el principal objectiu d'atraure un turisme familiar i de proximitat. És per això que han creat una sèrie de 10 monòlegs que es visionaran a la televisió, un fulletó informatiu i han actualitzat la seva pàgina web.

El conseller comarcal i president d'Osona Turisme, Sergi Vilamala, ha explicat que els 10 monòlegs, creats per la productora del manlleuenc Llucià Ferrer, pivotaran sobre dos eixos bàsics: el patrimoni cultural d'Osona i la seva natura. En aquest sentit, els deu episodis que s'han gravat versaran sobre els espais naturals, la gastronomia, el patrimoni cultural, les grans ciutats, el Lluçanès, el senderisme, anar en bicicleta, les fires i els mercats i la cultura popular.

La Xarxa de Televisions Locals ja ha començat a difondre els primers episodis. Les càpsules d'humor creades per Ferrer sobre la comarca d'Osona es podran veure pel 9Nou, la televisió del Maresme, a Olot, l'Escala, Vandellós, Manresa, el Vallès i Sant Cugat. Ferrer ha explicat que es tracta d'un format d'entreteniment que té la voluntat de donar a conèixer el territori "d'una manera diferent".

Vilamala ha ressaltat que el públic no es trobarà un documental típic sobre turisme, sinó una peça d'entreteniment amb un to "amè i dinàmic basat en l'humor" que intenta posar de valor els elements més rellevants del turisme a la comarca per atraure un públic jove, familiar "i que tingui ganes de conèixer primer l'entorn que té a prop abans de marxar a fora".

D'altra banda, la Diputació de Barcelona s'ha encarregat de finançar el fulletó informatiu sobre la comarca i que porta per títol 'Descobreix Osona'. Es tracta d'un llibret molt visual per captar l'interès i que després aquelles persones interessades es puguin remetre a la renovada pàgina web.
Etiquetes:
Economia i empresa