27 d'abril de 2024

L’Arborètum de Manlleu acull més de 300 persones en el marc del Rodajocs 2014

Aquesta edició estava dedicada als Jocs del Món

El Ter 11 d'abril de 2014 a les 18:50
El passat dissabte dia 5 d’abril va tenir lloc el Rodajocs que les AMPA de totes les escoles de Manlleu organitzen cada any en el marc del Pla Educatiu d’Entorn de l’Ajuntament de Manlleu. Un gran cartell multicolor, pintat pels infants del Tripijoc, donava la benvinguda als participants.

Aquesta edició estava dedicada als Jocs del Món i la creativitat de les mares i pares va fer acte de presència amb jocs estàtics, dinàmics, artístics, de punteria, de robòtica, d’experimentació, de desenvolupament dels sentits, d’estratègia, de coneixement de les banderes dels països, de cooperació, etc. provinents dels cinc continents. En aquesta edició s’ha sumat al Rodajocs l’AMPA de la Secció d’Institut la Teuleria organitzant danses del món.

Van assistir al Rodajocs l’empresa Ausatel, que organitza dos tallers de robòtica per pares i mares el proper mes de maig, i el director de l’escola d’escacs d’Osona, el professor ucraïnès Vladimir Zayats que va dinamitzar el taller d’escacs.

Des d’infants de mesos fins a adolescents manlleuencs van anar escollint els jocs que més els agradaven. El Rodajocs va tenir èxit de participació, agrupant a més de 300 persones. De 12 a 13h les caramelles de la Xarxampa van assajar el seu repertori per preparar-se per Diumenge de Pasqua. Al llarg del matí, 2 joves que han participat al curs "Manlleu vist pels joves" van realitzar un reportatge fotogràfic de l’activitat que es pot veure a http://www.miratv.cat/manlleu.

Galeria de fotos de l'Ajuntament de Manlleu, dins de Manlleu vist pels joves

Etiquetes:
Cultura