26 d'abril de 2024

El Manlleu s'ofega a Vilassar de Mar (1-0)

El Ter 14 d'abril de 2014 a les 01:35
Imatge d'arxiu
L'AEC Manlleu continua amb la mala ratxa de resultats i després de la derrota per la mínima al camp del Vilassar de Mar ja porta set partits consecutius sense guanyar. El Manlleu ha desaprofitat nombroses ocasions i ha donat l'oportunitat als locals perquè el partit d'aquest diumenge el decidís Joan Roldán en un córner al minut 61. El Manlleu manté la onzena posició amb 42 punts.

Cada cop es fa més evident que la temporada del Manlleu ha acabat abans d'hora. En terra de ningú i sense patir pel descens però sense opcions matemàtiques de lluitar pel 'play-off', l'equip manlleuenc només pot fer de cada partit una qüestió d'honor. La segona part del Manlleu - Rubí va permetre veure una mostra de valentia dels homes dirigits per Jordi Dot, una situació que s'ha intentat repetir aquest diumenge encara que sense tanta claredat.

Els osonencs han anat guanyant presència al terreny de joc i fins i tot han arribat jugades clares de gol per Eduard Fortet, referència a l'atac del Manlleu per la lesió que arrossega Manel Sala. El manlleuenc ha estat poc encertat en la definició i el porter Imanol Castilla ha estat capaç de mantenir la porteria a zero.

A la segona part el Manlleu ha fet un pas endavant i ha arribat a fer-se clar dominador del partit, però s'ha trobat amb un gol en contra que l'ha destirotat. Al minut 61 i després d'un servei de córner, Juan Roldán ha rematat per posar l'1 a 0 al marcador. El Manlleu ha intentat buscar la remuntada però no ha estat capaç ni tan sols de marcar el gol de l'empat, un gol que de fet, vindria a ser el segon gol marcat en les últimes set jornades, bona mostra de les dificultats golejadores de l'equip.

El proper partit del Manlleu serà aquest dijous 17 d'abril a dos quarts de 9 del vespre a casa contra el Santfeliuenc.