26 d'abril de 2024

Sant Bartomeu pacta amb els veïns el finançament del projecte de portada d'aigua a diverses masies

L’objectiu de l’Ajuntament és licitar l’execució de les obres al mes de novembre i iniciar-les al desembre

El Ter 16 d'octubre de 2008 a les 14:04
Sant Bartomeu va fer una fira dedicada a l'aigua pel març
Sant Bartomeu inicia la licitació de la primera fase per la portada d’aigua a diverses masies del municipi. Aquest dimecres es va celebrar un ple extraordinari que va servir per donar llum verda al procés de licitació i acceptar un conveni amb els veïns d’aquestes masies.

El conveni contempla que els veïns beneficiaris fan una aportació conjunta de 60.000 euros a la portada d’aigua. El projecte té un cost de 187.000 euros i es finança amb les aportacions dels veïns, recursos propis de l’ajuntament i ajuts del PUOSC i el Programa de Desenvolupament rural. L’alcalde de Sant Bartomeu, Miquel Colomer, explica que aquestes masies, fins ara, no estaven connectades a la xarxa d’aigua del municipi.

L’objectiu de l’Ajuntament de Sant Bartomeu és licitar l’execució de les obres al mes de novembre i iniciar-les al desembre. L’abastament d’aigua a les masies és un dels projectes importants del consistori durant aquest 2008. De fet, el projecte, aprovat fa diversos mesos, contempla més fases.

El projecte també contempla la canalització per fer arribar la fibra òptica. L’Ajuntament de Sant Bartomeu fa pocs mesos també va aprovar el projecte per comptar amb un nou dipòsit de subministrament d’aigua potable a cases situades en una cota més alta que el dipòsit del pati de l’escola.
Etiquetes: