25 d'abril de 2024

Victòria del CP Manlleu a la pista del Sta. Maria del Pilar (2-5)

Nova victòria del CP Manlleu que segueix coliderant la Primera Divisió amb el Mataró

Redacció 14 d'abril de 2014 a les 12:18
Primer Equip CP Manlleu
El CP Manlleu va directe cap a OK Lliga després d’aconseguir una nova victòria, aquesta vegada a la pista del Sta. Maria del Pilar per 5 gols a 2. Els de Tudy Nogué segueixen colíderant la Primera Divisió amb el Mataró a falta de 3 jornades per acabar la competició i trobar-se a l´últim partit de lliga.

El duel davant l’equip Madrileny va ser un monòleg del manlleu tot i que li va costar entrar al partit. Els gols de Lluís Teixidó, Prims i Farrés van donar els 3 punts al Manlleu en una pista molt complicada i irregular.

El partit va començar molt de cara del conjunt madrileny. De fet va ser el Santa Maria del Pilar l’encarregat d’obrir el marcador al primer minut de joc però uns segons després el Manlleu ja empatava el partit, gràcies a un gol de Lluís Teixidó. A partir d’aquí el Manlleu no va donar treva i va començar un monòleg que duraria fins al final. Tot i així l’empat va durar fins gairebé el final del primer temps quan dos gols més dels manlleuencs posaven l’1 a 3 al marcador amb què s’arribaria al descans.

La segona meitat va començar amb el quart gol del Manlleu als 3 minuts de joc, després que Lluís Teixidó transformés una falta directe. Amb l’1 a 4 al marcador el Manlleu es va dedicar a jugar la pilota per tal de cometre errades i deixar el partit sentenciat. Prims anotava el 5è a 9 minuts pel final i el Santa Maria del Pilar tancava el partit amb un altre gol de consol que deixava el 2 a 5 al marcador final.