El femení del CP Manlleu goleja al Sant Cugat (0-9)

Domini aclaparador de l'equip de Ramon Anglada que es manté a l'estela del CP Voltregà

El Ter 14 d'abril de 2014 a les 12:52
Foto d'arxiu. CP Manlleu
El sènior femení va golejar aquest dissabte al Sant Cugat per 0 gols a 9 en un partit que va anar de menys a més. L’equip de Ramon Anglada li va costar una mica entrar al partit davant un Sant Cugat situat a la zona mitja de la taula. Finalment Nara Lopez obria el marcador als 5 minuts de joc, un gol que desencadenaria 8 gols més que arribarien mica en mica.

El primer temps va ser molt igualat de fet les manlleuenques només van aconseguir dos gols, tots dos de Nara Lopez. El Sant Cugat es va mostrar molt fort en defensa i va aconseguir aturar gairebé tots els atacs manlleuencs.

Va ser en el segon temps on l’equip d’Angalda va demostrar tot el seu potencial. Laia Castro feia el tercer i sentenciava pràcticament el partit. Tot i així l’equip va seguir atac davant un Sant Cugat que s’anava desfent poc a poc després del gran esforç que havia de fer per aturar al Manlleu. Entre Laura Vall, Yolanda Font i Laia Castro es van repartir els 7 gols de la segona meitat que sumats als dos de Nara lópez a la primera part feien el 0 a 9 final.