25 d'abril de 2024

Manlleu aglutina les activitats culturals dins la Primavera (en)cantada

Una altra de les activitats destacades serà el 26 d’abril, quan la plaça acollirà el primer mercat d’arts

El Ter 16 d'abril de 2014 a les 19:07
Els actes, amb una nodrida representació d'integrants d'entitats i centres educatius de Manlleu
En plena Setmana Santa, la Primavera (en)cantada es deixarà sentir a Manlleu. Es tracta d’un reguitzell d’actes culturals que es presenten a partir del 20 d’abril i que tenen com a centre neuràlgic la plaça Fra Bernadí.

La primera proposta serà una cantada de caramelles diumenge 20 i un taller de punts de llibre i la presentació d’un llibre d’Àlex Roca el dimarts 22. Un dels punt àlgids serà el 23 d'abril, quan per segon any es farà el Concurs de dibuix de Sant Jordi, recuperat l’any passat.

El 25 d’abril, divendres, s’acumulen les activitats sota el títol Manlleu porta Cua, que sorgeix del Concurs Internacional de Música Maria Canals de Barcelona. El seu director, Jordi Vivancos, afirma que hi haurà "tres pianos de gran cua" a la plaça Fra Bernadí que són dels que habitualment es troben als auditoris, ha aclarit. Hi haurà estones de visites per a les escoles, per al públic en general que els tocarà lliurement, per als alumnes de l’escola de Música, les corals aprofitaran per assajar-hi i hi haurà classes magistrals i un concert amb el pianista professional Lluís Grané.

Una altra de les activitats destacades serà el 26 d’abril, quan la plaça acollirà el primer mercat d’arts, segons ha remarcat el regidor de Cultura, Àlex Garrido. Altres ingredients de la primavera encantada seran l’espectacle Rusiñol al Rusiñol, que estrenarà el teatre Centre, la 29a trobada de gegants o bé la trobada sardanista. Els actes s’acabaran dimecres 30 d’abril.
Etiquetes:
Cultura