26 d'abril de 2024

El Museu del Ter proposa exposicions, visites guiades i passeigs en bicicleta per Setmana Santa

El Museu del Ter també facilita que es puguin realitzar activitats a l’aire lliure i organitza visites a Borgonyà

El Ter 16 d'abril de 2014 a les 19:14
El Museu del Ter de Manlleu, que funciona com a Oficina de Turisme de la ciutat, proposa diverses activitats per aquesta Setmana Santa, en què obriran cada matí.

La visita que ofereixen inclou la posada en marxa de la turbina Fontaine, que es mou gràcies a les força de l’aigua i es pot veure funcionar algunes màquines del procés de la filatura. Un dels tècnics del museu, David Rebollo, ha remarcat que si es va acompanyat de canalla "hi ha el joc de pistes El tresor de la Quimeta on els nens i nenes aprenen i visiten el museu de manera divertida i amena; s’ho passen molt bé descobrint diferents amagatalls i pistes". Ha volgut destacar que es pot veure la mostra temporal Record de Setmana Santa amb peces "molt singulars com una maqueta amb més de 500 figurants que representa la processó".

El Museu del Ter també facilita que es puguin realitzar activitats a l’aire lliure i organitza visites guiades a la colònia de Borgonyà, lloguer de bicicletes o bé visites amb una audioruta. Aquests dies festius el Museu del Ter estarà obert de dijous a dilluns de 10 del matí a 2 del migdia.
Etiquetes:
Societat