23 d'abril de 2024

Els Mossos d’Esquadra detenen dues persones per furtar en establiments d’Osona

Tots els productes sostrets estaven valorats en més de 1.100 euros

El Ter 22 d'abril de 2014 a les 16:02
Agents dels Mossos d’Esquadra de la Comissaria d’Osona van detenir el dia 15 d’abril dos homes, de 21 i 29 anys, de nacionalitat romanesa i veïns de Blanes (La Selva), com a presumptes autors d’un delicte de furt.

Pels volts de la una del migdia del mateix dia 15 d’abril, els agents van tenir coneixement que s’havia produït un furt de diversos productes d’un supermercat de Vic. Arran d’aquest avís, i amb les dades facilitades pel requeridor, quan les patrulles van arribar al supermercat van observar a dues persones que sortien corrents de l’establiment seguits de l’encarregat. Els agents van poder aturar al vehicle abans que iniciés la fugida.

En l’escorcoll del vehicle van localitzar diversos productes d’alimentació i higiene que havien estat sostrets aquell mateix matí en un altre supermercat, i peces de roba d’un establiment de material esportiu. A més, en l’escorcoll dels dos homes, els van localitzar a l’entorn de la cintura per l’interior dels pantalons i a les butxaques de la jaqueta diversos productes cosmètics. Tots els productes sostrets estaven valorats en més de 1.100 euros

Els detinguts, amb antecedents, van passar a disposició del jutjat de primera instància i instrucció número 4 de Vic el qual en va decretar la seva llibertat amb càrrecs.
Etiquetes:
Societat