27 d'abril de 2024

Una gran ballada de sardanes i el concurs de dibuix culminarà el Sant Jordi a Manlleu

Els alumnes de tercer mostraran el primer que han après i els de quart faran els punts lliures

El Ter 22 d'abril de 2014 a les 18:24
L'ambient a la plaça Fra Bernadí aquest dimecres de Sant Jordi
Continuen els actes de La Primavera (en)cantada, que va començar amb les Caramelles. Aquest dimarts a la biblioteca municipal es faran punts de llibre ja de cara al Sant Jordi. L’activitat es fa de 2/4 de 6 a les 7 de la tarda.

Dimecres, per celebrar la festa de les roses i els llibres es farà el segon concurs de dibuix entre els alumnes, que es va recuperar l’any passat. A la tarda, l’Agrupació Sardanista Manlleuenca omplirà la plaça Fra Bernadí de nens i nenes que faran la cloenda de la Sardana a l’escola. Hi haurà més de 500 infants, de 2/4 de 4 a 2/4 de 5 amb 22 anelles. Els monitors seran de la colla Encís i altres voluntaris que reforcen la jornada. Imma Pujol és la presidenta de l’Agrupació.

Els alumnes de tercer mostraran el primer que han après i els de quart faran els punts lliures, que són diferents, per tal d’animar-los. Ja és el quart any del programa, que va sorgir com a proposta de l’Ajuntament de Manlleu. Segons Pujol "és una manera que els nens i nenes coneguin aquest món que pot semblar tancat o més de gent gran i la plaça farà molt goig". Més tard, a partir de les 6 de la tarda, es farà una audició de sardanes.

La idea és que els infants també es quedin fins més tard. Dins La Primavera (en)cantada, aquesta tarda a 2/4 de 6 es farà el taller de punts de llibre de Sant Jordi, a la biblioteca de Manlleu. L’acte també forma part de la Setmana PIC, que arrenca més clarament dijous.
Etiquetes:
Economia i empresa