24 d'abril de 2024

Sant Jordi de Pàdel i BodyPadel al CT Manlleu

El CT Manlleu celebra Sant Jordi potenciant el pàdel a la localitat

Redacció 23 d'abril de 2014 a les 10:27
Grup d'aficionats al BodyPadel del CT Manlleu
El Club Tennis Manlleu celebrarà aquest cap de setmana el campionat social de Sant Jordi de Pàdel. Serà un campionat dirigit integrament als socis del club i es disputarà en dues jornades, dissabte i diumenge 26 i 27 d’abril. A més durant tot el cap de setmana també es durant a terme demostracions de BodyPadel per tal d’ensenyar aquesta nova versió de fitness als fanàtics de la raqueta.

Per primera vegada el torneig està organitzat per MC Escola de Tennis i Pàdel, escola integrada al club. El torneig tindrà dues categories, masculina i femenina i totes dues categories comptaran amb una fase prèvia de lligueta.

Fins al moment el campionat ja ha superat les expectatives de participació i ja s’ha superat la cinquantena de participants, tot i que des de l’organització s’espera arribar al centenar. Les inscripcions al campionat es durant a terme a la consergeria del club.

Paral·lelament, el Tennis Manlleu també s'estrenarà en el BodyPadel. Es tracta d’una activitat de grup en què un monitor entrena els moviments tècnics i corporals del pàdel a base de repeticions dels moviments acompanyats de música. La sessió està organitzada per Eva Cao.
Etiquetes:
Esports