27 d'abril de 2024

Joan Cros molt motivat en millorar els resultats a l'Estatal de Motocròs

El manlleuenc ha estat convidat a Les Casques d'Or que es disputa aquest cap de setmana

Redacció 24 d'abril de 2014 a les 12:52
Joan Cros (48) a l'esquerra amb Butrón (17) a davant
Després de l’aturada per setmana santa Joanet Cros torna a l’estatal de Motocros més optimisme que mai. El Manlleuenc ha aconseguit millorar la seva KTM per tal de ser més competitiu al campionat. Cros no es permet cometre cap errada si vol estar a la part alta de la taula al final de la campanya. Per aquest motiu Cros arriba al circuit de La Bañeza, a Lleó, amb la pressió d’aconseguir un bon resultat.

El manlleuenc juga amb un punt a favor en aquest circuit. Segons comenta el mateix pilot "es tracta d’un circuit que afavoreix a la 350".

Tot i que sembla que la temporada no arrancava gaire bé per Cros mica en mica ha anat agafant força i s’ha anat acostumant al pilotatge de la KTM 350. Una moto amb una cilindrada inferior a la resta però que ha mostrat ser molt competitiva en aquest campionat.

A més la lesió que va patir al principi de la temporada li ha acabat passant factura a l’arrancada del campionat. Segons Cros la lesió no és una excusa per aconseguir bons resultats, de fet ara el pilot es 4t demostrant la millora a les ultimes curses.

El gran premi de La Bañeza es disputarà el proper cap de setmana 17 i 18 de Maig. Tot i així prèviament el manlleuenc segueix entrenant per tal de no perdre el ritme de cursa. Aquest cap de setmana serà a Castelnou de Levis a França, on disputarà com a pilot convidat una de les curses mes prestigioses d’Europa Les Casques D’Or. Segons Joan Cros és una honor prendre part com a pilot convidat en una cursa d’aquest prestigi i nivell.
Etiquetes:
Esports