27 d'abril de 2024

El Correllengua 2008 s'atura a Roda de Ter aquest dissabte

Després de Roda, el proper cap de setmana el Correllengua farà parada a Prats de Lluçanès

El Ter 17 d'octubre de 2008 a les 20:56
La Gossa Sorda seran els caps de cartell dels concerts d'aquest dissabte
Com cada any per aquestes dates, les JERC Roda de Ter, col•laboren, conjuntament amb el Casal Bac de Roda en l’organització del Correllengua, que també fa parada en aquesta localitat osonenca. El gruix d’actes però, té lloc aquest dissabte. A 2/4 de 5 de la tarda a la plaça Major, hi haurà una xocolatada popular i un espectacle infantil a càrrec de Jordi Tonietti.

Al vespre, i a partir de 2/4 d'11 de la nit, obrirà el torn de concerts Skalivada, grup de Lleida, seguits de Skàndol Public, provinents de Berga, i finalment el plat que tancarà la nit serà La Gossa Sorda, directes del País Valencià.

Enguany els actes van començar passat divendres amb la xerrada "Llengua, autoestima i identitat nacional" que va a càrrec de Jordi Sedó, escriptor i sociolingüista. El Correllengua és una iniciativa de caire popular que pretén aconseguir el ple reconeixement de la unitat de la llengua catalana, l'oficialització a tot el territori i el foment d'uns hàbits interpersonals de fidelitat lingüística. Després de Roda, el proper cap de setmana el Correllengua farà parada a Prats de Lluçanès.
Etiquetes:
Cultura