26 d'abril de 2024

La manlleuenca Antònia Forn Bisbal va rebre divendres la Medalla Centenària

Antònia Forn es converteix en la segona persona que compleix el segle de vida, segons dades del padró municipal

Arola Cumeras 16 de juny de 2014 a les 13:22
Antònia Forn (al mig) amb Àlex Garrido, Regidor de Cultura, Joan Torrentgenerós Regidor de Gent Gran i Lídia Truñó
Divendres al migdia es va fer el lliurament de Medalla Centenària a Antònia Forn Bisbal, veïna de Manlleu, i això la converteix en la segona persona que compleix el segle de vida, segons dades del pedró municipal. A l’acte hi va assistir una representat de la Generalitat, Lídia Truñó, i també els regidors Joan Torrentgenerós, regidor de Gent Gran i Àlex Garrido, de Cultura.

Antònia Forn va explicar algunes anècdotes, amb el cap ben clar, i confessava haver esperat el dia amb molta il·lusió però també amb molts nervis. Forn ha tingut darrerament alguns problemes de salut, com un ictus que li impedeix caminar amb comoditat, però es va mostrar molt alegre i xerraire. La seva principal afició ha estat el ball i confessa que sempre ha fet moltes activitats i s’ha mantinguts molt activa.

Segons la visió d’Antònia Forn, Manlleu "ha canviat molt i és molt maco ara i molt net" i va explicar que "hem de ser optimistes". La responsable de Benestar Social, Àgata Gelpí, va explicar que hi ha quatre persones, totes dones, que quan acabi l’any ja seran centenàries a Manlleu. La mes gran complirà 101 anys el proper mes de desembre.

Àlex Garrido, Agustí Palomares, Antònia Forn i Joan Torrentgenerós

Etiquetes:
Societat