25 d'abril de 2024

Manlleu obre la nova zona verda del passeig del Ter

La nova zona verda està intal·lada al costat del camp municipal d'esports de Manlleu

Arola Cumeras 25 de juny de 2014 a les 12:36
Manlleu obre aquest dijous la zona verda del passeig del Ter, al costat del camp de futbol. La zona verda té més de 6.600m2 i pretén avançar en la millora del passeig del Ter i augmentar els m2 de zona verda del municipi. El regidor d’Urbanisme, Pep Mas comenta que s’emmarca dins d’un projecte més global.

El regidor comenta també que s’està treballant en les 2 rotondes projectades al passeig de Sant Joan. El dia 23 de juny va acabar el termini per a la presentació de propostes econòmiques per a la rotonda amb el carrer Cavalleria i s’ha aprovat ja el plec de clàusules per la rotonda del Pont de Can Molas.

Aquests dies també han acabat dues actuacions que hi havia en curs, d’una banda l’actuació del carrer Dr. Oliveres confluència amb carrer Puigsacalm que consistia en la unió mitgeres i tenia una doble finalitat, la millora del trànsit rodat i la millora estètica.

D’altra banda, s’ha finalitzat també l’actuació de millora de trànsit rodat i amb prioritat per als vianants del camí del tenis intentant millorar la seguretat pels vianants i la secció de calçada estreta en algun punt on s’ha establert prioritat de pas. Dins l’apartat d’obres, la brigada municipal portarà a terme en els propers dies l’adequació i millora de les 2 parades de bus del passeig de Sant Joan amb avinguda de Roma.