23 d'abril de 2024

Helena Aulet, Enric Sitjà, Mohamed Bouzagou i Alba López, millors currículums de Batxillerat

Les beques estan dotades amb una quantitat econòmica de 1000 euros

Anna Traveria 30 de juny de 2014 a les 11:41
Una imatge conjunta dels alumnes premiats i respresentants de l'Ajuntament, els centres i Ona Capital
Helena Aulet i Enric Sitjà, de l’institut Antoni Pous i Mohamed Bouzagou i Alba López, de La Salle, van rebre aquest divendres una beca que premia els millors currículums d’alumnes de segon de Batxillerat dels centres educatius de Manlleu i que atorguen l’Ajuntament i l’empresa Ona Capital.

El mateix dia que els joves d’arreu de Catalunya sabien la nota de la Selectivitat, aquests alumnes dels centres educatius manlleuencs celebraven per partida doble el resultat de moltes hores de dedicació en els estudis durant els últims dos cursos. Aquests premis són una recompensa perquè es valora tot l’esforç que hem fet", explicava Helena Aulet de l’Institut Antoni Pous i Argila, satisfeta per rebre una d’aquestes beques de 1000 euros i perquè ha aconseguit accedir als estudis universitaris que esperava.

En la mateixa línia, l’alumna de La Salle Alba López també es mostrava contenta per poder començar els estudis de Medicina l’any vinent i, pel que fa a la beca que acabava de rebre, explicava que "s’agraeix molt que se’ns valori la feina encara que estiguem en temps de crisi". Per la seva banda, Mohamed Bouzagou de La Salle, destacava la importància d’aquest acte perquè "suposa un reconeixement tant per l’alumnat com per la tasca educativa que fan els centres de Manlleu". Els guardonats abandonaven la sala a punt per aprofitar unes merescudes vacances i, com explicava l’alumne de l’Institut Antoni Pous i Argila Enric Sitjà, conscients que "el curs vinent tocarà esforçar-se encara més".

Al lliurament de les beques, que va tenir lloc a la sala de sessions de l’Ajuntament, van assistir-hi el regidor d’Educació Àlex Garrido, el director de La Salle Josep Ignasi Solsona, la coordinadora pedagògica de l’Institut Antoni Pous i Argila Cristina Bertran, i Mateu Homs com a representant d’Ona Capital. Aquest últim es va mostrar orgullós de col·laborar en aquestes beques un any més, perquè "simbolitza donar un premi a l’esforç en un moment important de la vida com és el Batxillerat".

L’acte va comptar amb la música de dues peces interpretades per Carles Girbau i Gemma Batlle, alumnes de l’Escola de Música de Manlleu, acompanyats per Pep Cerdà.
Etiquetes:
Ràdio Manlleu