26 d'abril de 2024

Alumnes del Quatre Vents i de La Salle enregistren la llegenda de Sant Jordi

Després de l'enregistrament van representar la llegenda davant dels alumnes de 3r d'ESO de La Salle

Gerard Vallejo 2 de juliol de 2014 a les 10:02
Alumnes de 1r de l'Escola Quatre Vents durant la representació
Alumnes de 1r del Quatre Vents i noies de 4t d’ESO de La Salle han enregistrat la gravació de la Llegenda de Sant Jordi en un projecte teatral conjunt coordinat per Pere Sellarès.

Segons Raquel Puigví, coordinadora del primer cicle del Quatre Vents, "l’experiència ha estat molt enriquidora per ambdues parts" i "ha estat genial veure com els nens i nenes han funcionat i s’han ajudat entre ells durant el curs".

Un cop acabat l’enregistrament, fet amb un aparell de ràdio del qual disposen a l’escola Quatre Vents, els alumnes de 1r es van desplaçar fins La Salle per representar l’obra que havien estat preparant el passat dimarts 17 de juny.
Ho van fer acompanyats dels alumnes de 6è de primària (que havien col·laborat en posar veu a l’obra) i davant d’alumnes de 3r d’ESO del centre de secundària que omplien les cadires al públic.

Un cop acabada la representació, els alumnes de 6è del Quatre Vents van fer una roda de preguntes a les noies de 4t d’ESO impulsores del projecte referents al Programa FAIG-APS al qual participen tots els alumnes de 4t d’ESO de La Salle.

El projecte FAIG-APS consisteix en què els alumnes ofereixin un servei a una entitat de la comunitat de Manlleu (com per exemple la residència de gent gran, escoles, Museu del Ter... etc) i al mateix temps aprenguin una tasca.

Any rere any els alumnes de 1r del Quatre Vents es preparen la llegenda i fan la representació pels pares i alumnes de l’escola, però com diu Laura Planas, cap d’estudis del centre, s’havien trobat amb problemes a l’hora de sentir els diàlegs dels nens, per això van decidir enregistrar el text de la llegenda i poder fer la representació sobre la base d’àudio ja feta.

Segons Puigví, és important dur a terme iniciatives com aquestes que propicien la coordinació i cooperació de dos centres.

Imatge de la roda de preguntes que els alumnes de 6è van fer a les noies de 4t d'ESO

Els alumnes durant el desenvolupament del projecte teatral conjunt

Etiquetes:
Ràdio Manlleu