24 d'abril de 2024

Manlleu destina 80.000 euros a remodelar el pavelló municipal per adaptar-se a la normativa de l'OK Lliga

Les obres al pavelló es preveu que s’acabin al voltant del 31 d’agost

Arola Cumeras 9 de juliol de 2014 a les 12:27
Una imatge del tancament que s'està fent a la zona de grades, aquest dimarts
Manlleu ja ha començat a remodelar el pavelló municipal d'esports per tal d'adaptar-lo als nous reptes de la temporada. El regidor d’Esports, Pep Mas, comenta que l’ascens a OK Lliga del CP Manlleu comporta que s’hagin d’adaptar a la normativa de la categoria.

S’han detectat almenys "tres modificacions que cal fer; la primera és lumínica perquè s’ha de garantir una homogeneïtat de 800 lux en pista". La pista 2 tindrà l’enllumenat nou, amb leds, la qual cosa segons Mas "també permetrà fer un estalvi energètic".

Hi haurà tres fases d’encesa "i els 800 lux seran només per casos puntuals". També cal disposar, segons la normativa, d’un "túnel extensible per quan se surt dels vestidors". Com que s’establirà el cobrament d’una entrada, es farà "un tancament a la zona de grades amb tres obertures". Com a taquilla, probablement s’utilitzarà "una sala de reunions amb una finestra corredissa".

Les obres al pavelló es preveu que s’acabin al voltant del 31 d’agost i els pressupost és de 80.000 euros. L’Ajuntament de Manlleu va modificar el pressupost durant el ple del juny i, entre d’altres coses, això permetrà la substitució del paviment del carrer Enric Delaris durant aquest estiu, reconstruir les cobertes de les naus del passeig del Ter i remodelar el pavelló.

Són les tres obres que s’emporten les partides més grans dels crèdits extraordinaris, que en total pugen 270.000 euros. Els crèdits sorgeixen de les anul·lacions i baixes de crèdits de despeses d’altres partides. Pel que fa a les obres al carrer Enric Delaris aquest dijous es coneixerà l’empresa que durà a terme les obres, les dates i l’import de l’actuació.