26 d'abril de 2024

Pere Prat: "Si hi ha hagut algun error no l'han fet els alcaldes sinó la Federació de Municipis"

El president de la FMC, Xavier Amor, va anunciar divendres la destitució del seu secretari general, Adolfo Moreno

C. Furriols / A. Cumeras 7 de juliol de 2014 a les 11:35
L’alcalde de Manlleu, Pere Prat, va tornar a fer referència divendres al vespre al cas dels suposats sobresous a la Federació de Municipis de Catalunya. Prat es va mostrar "molt tocat" però, va dir, amb la "consciència tranquil·la de no haver fer res mal fet".

Va declarar a Ràdio Manlleu que si hi ha hagut "algun error" no l’han fet "els 44 alcaldes sinó la Federació de Municipis de Catalunya que potser s’ha equivocat". L'import que se li atribuïa a Prat a l'informe de suposades dietes irregulars era de 4.176 euros. Respecte a la possible devolució dels suposats sobresous per part dels alcaldes Prat va explicar que no es retornaran aquests sous sinó que es "dipositaran com a paga i senyal" perquè si realment la jutgessa creu que s’ha fet alguna cosa malament "ja els tenen dipositats".

El president de la Federació de Municipis de Catalunya (FMC), Xavier Amor, va anunciar divendres la destitució del seu secretari general, Adolfo Moreno. El comitè ha decidit també obrir una investigació interna per delimitar responsabilitats si s'escau, a més d'obrir un compte perquè els alcaldes que ho vulguin puguin dipositar les retribucions posades en dubte.
Etiquetes:
Política Municipal